Office 2010 eBook zdarma - First Look: Microsoft Office 2010

Microsoft Press vydal zdarma knihu “První pohled: Microsoft Office 2010” autorky Katherine Murray, kniha je v angličtině. Po omezenou dobu je možné knihu stáhnout ze skydrive Microsoft Press bez jakékoliv registrace, jediné co je zapotřebí je přihlášení pomocí LiveID. kniha je rozdělena do 3 částí a celkem 14 kapitol.

 

část I: “Envision the Possibilities” představuje změny v Office 2010 a ukazuje jakým způsobem s těmito změnami pracovat.

část II: “Hit the Ground Running” se zaměřuje na jednotlivé aplikace, které jsou součástí Office 2010. Kapitoly v této části jsou zpracovány způsobem “jak udělám”.

část III: “Next Steps with Office 2010” je orientována na spolupráci mezi jednotlivými aplikace v Office 2010.

 

Knihu můžete stáhnout zdarma zde, případně původní odkaz.

Autor: Ondřej Výšek

Ondřej je Microsoft MVP od roku 2004, v roce 2008 založil komunitní web optimalizovane-it.cz. Za svou IT karieru, jenž započala v roce 1993 prošel celou řadou pozic, od konzultanta, přes architekt, až po vytváření vizí a strategií zákazníků. V prostředích, ve kterých pomáhal byly desítky, ale i stovky tisíc uživatelů a systémů. V posledních letech se zabývá především cloudovými technologiemi Microsoft 365 a Azure ve společnosti KPCS CZ.

Next Post Previous Post